KLINGES         |  
CATERING       |
  LUNCH        |
JUST NU        |


 

Välkommen till bords med oss på Klinges !

Med Klinges nya och välkomponerade meny och vår välrenomerade personliga service har vi nöjet att få erbjuda er fräscha och kulinariska smakupplevelser till både vardag och fest.

Ibland kan det vara skönt att kunna koppla av och låta någon annan göra en del av jobbet, särskillt när det är mycket annat att planera och organisera som inför sammankomster och festligheter. Då kan det kännas lugnt och tryggt att veta att Klinges alltid levererar prisvärda och generösa kuvert med det bästa av råvaror.

Vi erbjuder inte bara menykuvertet som sådant, utan även allt från ett fullständigt menyupplägg med tillbehör och dryckesförslag till komplett service av porslin, dukning, arrangemang och personal om så önskas.

För dig som vill bjuda dina gäster på det där "lilla extra" rekomenderas att titta under "Just Nu". Här hittar ni alltid säsongsbetonade och aktuella tips. Garanterat samtalsämne!

 

Vi har öppet för hämtning / utkörning av catering även när vi har stängt, men alltid efter överenskommelse.

För bästa service - beställ gärna 4 dagar i förväg

 

 

Smakfull Catering

Catering passar utmärkt vid affärsmiddagen, som belöning till anställda eller till avskedsfesten flör kollegan. Det är även passande för er som själv vill vara en perfekt värd / värdinna och njuta av goda vänners sällskap på födelsedagen, mingelpartyt eller varför inte på svensexan / möhippan utan att själv behöva oroa er för en uppskattad och fulländad smakupplevelse.

Catering passar också för er som bara vill njuta av god mat en kväll utan någon speciell anledning!

 

Vi hjälper er gärna med förslag och idéer kring kompletta menyuppslag och tillbehör såsom appetizers, starters, snacks och passande drycker.

För beställning ur vår variationsrika cateringmeny, som erbjuder allt från klassiska smörgåstårtor till exklusiva bufféfat och spännande mingelmat av högsta kvalitét, ring alla dagar i veckan.

Vi gör vårt yttersta för att tillgodose era önskemål eller krav på speciell mat (exempelvis med hänsyn allergi, vegetariskt eller övrigt)

 

Hör gärna av er med frågor och funderingar kring er beställning!

Tel. 040 - 16 12 66

 

Det finns även tillfällen i livet som är extra jobbiga och svåra att gå igenom och ordna med. Vi på Klinges har stor erfarenhet och kan vid dessa tillfällen erbjuda er välanpassade menykuvert i olika prisnivåer.

Vi kan dessutom stå till tjänst med service av porslin, dukning och duktig personal. Vi har även tips på bra lokaler! Vänligen ring eller maila för mer information om arrangemang och prisuppgifter.

För avhämtning av catering är vi tillgängliga efter överenskommelse. Givetvis har vi även utkörning inom Malmö, för tillfället till en kostnad av 200 kr. För övriga platser begär prisuppgift.

 

 

Sunda och Goda Luncher

- Beställ 1 dag i förväg, minimum 5 stycken.

Våra luncher är väl sammansatta av förstklassiga råvaror i kombination med ett sundare tänkande. Våra näringsrika och hälsofrämjande lunchsallader ger dig en "Functional Lunch" som dessutom håller dig mätt länge. Detta ger dig en god lunch och ett gott samvete.


Läs mer om våra lunchsallader  HÄR


För större lunchbeställningar kan vi erbjuda utkörning efter överensstämmelse.

 

 

 

Välkommen !

 

 


©   Klinge Catering